ervaringen

“Ik vond het heel leuk bij Danielle omdat het creatief en leerzaam was. Ik heb geleerd om geen negatieve maar positieve gedachten te hebben en nu heb ik ook veel meer zelfvertrouwen. Ze is lief en luisterde goed naar mij. We deden altijd leuke dingen en knutselden meestal iets. Ze heeft ze een hele fijne schommel in haar keuken.”

Meisje 9 jaar

 

“Danielle is een fijne kindercoach die goed aansluit bij de vraag en de behoeften van het kind. Zij heeft met mijn dochter gewerkt aan haar zelfvertrouwen. Hierbij heeft ze geleerd positief helpende geachten te gebruiken, inzicht gegeven in haar kwaliteiten en staat ze weer in haar kracht. Ik heb zelf meer zicht gekregen op de wisselwerking tussen mij en mijn dochter op een  prettige manier. Ik kon altijd met mijn vragen bij haar terecht. We hebben een mooie en leuke gezamenlijk afsluiting gehad.”

Moeder

 

“We zijn blij dat ze door wil gaan. We merken dat ze zich heel goed voelt bij jou en de groep. Ze verkent/verlegt haar eigen grenzen, bijv. omdat jij haar regelmatig als eerste een oefening laat doen. Dat vertelt ze altijd na afloop. Ze vindt dat nog steeds spannend, maar doet er in de groep steeds positieve ervaringen mee op. Super waardevol!”

Moeder over yogales

 

“Ik vond het leuk om bij Danielle te zijn. Ze deed leuke dingen met mij zoals tekeningen maken en spelletjes. Zo leerde zij mij bepaalde dingen over mezelf. Zij heeft mij geleerd dat ik zelfverzekerder ben dan ik zelf dacht. Het gaat nu goed in de klas en ik denk nog best vaak aan de dingen die Danielle mij geleerd heeft.”

meisje 10 jaar

 

“Danielle leerde mijn dochter op creatieve wijze om meer zelfvertrouwen te krijgen. Ze kreeg ook handvatten om bepaalde situaties op school en thuis handiger op te lossen. Ze heeft mij, als ouder, ook goed meegenomen in dit proces. Dit deed ze door tussentijdse en aan het eind te evalueren. Daarnaast hebben we ook nog een leuk spel gedaan met z’n drieën. Danielle is een fijne coach voor kinderen, maar ook voor de ouders”

moeder

 

“Jij zorgt ervoor dat kinderen ontdekken wat ze eigenlijk al kunnen. Dat doe je op een prettige, subtiele manier, zonder belerend te zijn. Hierdoor worden de handvatten / tips ook graag aangenomen en in de praktijk gebruikt.
Je stelt mensen makkelijk op hun gemak.
Je coacht op subtiele wijze waardoor tips ter harte worden genomen.
Je bent creatief in het bedenken van opdrachten die passen bij het kind.
En het feit dat je dit thuis doet in je eigen keuken, maakt het ook uniek. Hierdoor wordt het gesprek als vanzelf makkelijker.
Je stelt je kwetsbaar op door mensen in je huis te laten en te vertellen over je zelf, waardoor klanten zelf ook sneller zich open zullen stellen.”

moeder