ervaringen

“Ik vond het leuk om bij Danielle te zijn. Ze deed leuke dingen met mij zoals tekeningen maken en spelletjes. Zo leerde zij mij bepaalde dingen over mezelf. Zij heeft mij geleerd dat ik zelfverzekerder ben dan ik zelf dacht. Het gaat nu goed in de klas en ik denk nog best vaak aan de dingen die Danielle mij geleerd heeft.”

meisje 10 jaar

 

“Danielle leerde mijn dochter op creatieve wijze om meer zelfvertrouwen te krijgen. Ze kreeg ook handvatten om bepaalde situaties op school en thuis handiger op te lossen. Ze heeft mij, als ouder, ook goed meegenomen in dit proces. Dit deed ze door tussentijdse en aan het eind te evalueren. Daarnaast hebben we ook nog een leuk spel gedaan met z’n drie├źn. Danielle is een fijne coach voor kinderen, maar ook voor de ouders”

moeder

 

“Jij zorgt ervoor dat kinderen ontdekken wat ze eigenlijk al kunnen. Dat doe je op een prettige, subtiele manier, zonder belerend te zijn. Hierdoor worden de handvatten / tips ook graag aangenomen en in de praktijk gebruikt.
Je stelt mensen makkelijk op hun gemak.
Je coacht op subtiele wijze waardoor tips ter harte worden genomen.
Je bent creatief in het bedenken van opdrachten die passen bij het kind.
En het feit dat je dit thuis doet in je eigen keuken, maakt het ook uniek. Hierdoor wordt het gesprek als vanzelf makkelijker.
Je stelt je kwetsbaar op door mensen in je huis te laten en te vertellen over je zelf, waardoor klanten zelf ook sneller zich open zullen stellen.”

moeder