kunst van daan

Door te schilderen met acrylverf op grote doeken, geef ik vorm aan datgene wat in mij leeft. Ik breng dat als het ware in beweging. Voor mij werkt dat ontspannend en bevrijdend. En ik beleef er heel veel plezier aan. Als ik ga beginnen, heb ik meestal geen idee wat ik ga doen. Vanuit mijn gevoel op dat moment, kies ik een beginkleur en maak een ondergrond met m’n handen, een paletmes of een spons. Er ontstaat vervolgens vanzelf beweging en vorm. Laag na laag komen er kleuren bij. Een schilderij staat meestal een paar weken, waarbij het steeds verandert, tot ik merk dat het klaar is. Voor mij is het proces van schilderen een heerlijk vrij en intuïtief spel van ontdekken, experimenteren, vormgeven en bewegen. Het thema of de betekenis van wat ik gemaakt heb, zie ik eigenlijk altijd pas achteraf, soms pas maanden er na.

Mijn doeken zijn te koop. Maten variëren van 40×50 cm tot 75×115 cm. Prijzen zijn vanaf 100,- eu. Bij interesse kan je contact opnemen.